Najveća evropska berza skladišta

 •  

   

   

   

   

  Jednostavno pronalaženje i nuđenje prostora za skladištenje

  Diseldorf/Hannover, 19. septembar 2012. TimoCom Soft- und Hardware GmbH je na ovogodišnjem IAA za komercijalna vozila u Hanoveru predstavio novu berzu za skladištenje i logistiku dostupnu na teritoriji cele Evrope. Berza skladišta je logično proširenje portfolija kompanije TimoCom i na optimalan način dopunjava dosadašnji spektar spot i ugovornog tržišta za drumski saobraćaj. Ali to nije sve: Berza skladišta je zanimljiva i za druge branše. Ipak je to najveća ponuda prostora za skladištenje u Evropi – a skladišta nisu potrebna isključivo preduzećima iz branše transporta i logistike.

  „Sa berzom skladišta mi smo od početka lider na tržištu Evrope. Postavili smo dobre osnove i već možemo svojim klijentima da ponudimo 30.000 prostora za skladištenje i logistiku“, kaže Marcel Frings, glavni predstavnik kompanije TimoCom, „Ali to još uvek nije sve. Očekujemo da će i preduzeća izvan branše koristiti našu berzu skladišta kako bi iskoristili veliku evropsku pokrivenost TimoCom-a.“

   

  Sistem je jednostavan i efikasan
  Berza skladišta funkcioniše kao virtuelna tržnica. Korisnik unese svoju želju, kao što su na primer vrsta skladišta, veličina ili lokacija, u polja za pretragu i dobija listu prostora za skladištenje i logistiku koja odgovara unetim kriterijumima pretrage. Na taj način TimoCom-korisnici mogu brzo i fleksibilno reagovati na uska grla.

  Sve naravno funkcioniše na isti način i u obrnutom smeru. Ponuđači oglašavaju na berzi svoj slobodan prostor sa svim relevantnim informacijama i otvaraju mogućnost da budu pronađeni na veoma jednostavan način. Na ovaj način može se izbeći neiskorišćenost prostora i mogu se bolje iskoristiti kapaciteti.

  „Za klijente iz transportne i logističke branše berza skladišta čini zajedno sa TC Truck&Cargo®, vodećom evropskom berzom tovara i tovarnog prostora, kao i saTC eBid®, platformom za tendere u oblasti transporta na nivou cele Evrope, idealan paket za postizanje veće efikasnosti u svakodnevnom poslovanju“, uveren je Frings.

  To je razumljivo jer šanse da se na berzi skladišta pronađu odgovarajuća rešenja su izuzetno dobre. Ipak TimoCom pokreće berzu sa do 30.000 skladišta u 40 evropskih zemalja! I sve ovo je, naravno, povezano sa brojnim uslugama TimoCom-a.

  Najvažniji osnovni podaci
  - Do 30.000 prostora za skladištenje i logistiku u 40 zemalja
  - Najveća ponuda u čitavoj Evropi
  - Dostupnost na 24 jezika
  - Besplatno za TimoCom korisnike do 31.03.2013

  Pregled koristi za klijente
  - Pronalaženje i ponuda pogodnog prostora za skladištenje i logistiku u celoj Evropi
  - Smanjenje neiskorišćenosti prostora
  - Poboljšanje iskorišćenosti kapaciteta
  - Fleksibilno reagovanje na uska grla

  Više informacija o berzi skladišta i proizvodima kompanije TimoCom naći ćete na adresi www.timocom.rs.