DEUS PORT

 • DEUS PORT je dinamična kompanija koja je aktivna u poslovima pružanja integrisanih logističkih usluga i ditribucije svežeg voća.

   

  LOGISTIKA

  Preuzimanjem kompletnih logističkih operacija postajemo 3PL (third party logistics) partner našim klijenitma, fokusiranjem na vrhunski kvalitet svih logističkih usluga i njihovom integracijom omogućavamo svojim klijentima da se fokusiraju na ono što oni rade najbolje svoj osnovni biznis.

   

  DISTRIBUCIJA SVEŽEG VOĆA

  Novi sektor u okviru DEUS PORT formiran u januaru 2011 kao odgovor na potrebe daljeg razvoja. Oslanjajući se na znanje u proizvodnji voća, koje postoji u povezanoj kompaniji ATOS FRUCUTUM postojeće logističke kapacitete i uviđajući prostor na tržištu DEUS PORT će raditi na kontinuiranom unapređenju novog biznisa sa ciljem osvajanja liderske pozicije. Nabavka, čuvanje i plasman brendova svežeg voća uz primenu visokih standarda u upravljanju kvalitetom osnovni su elemetni koji čine ovu delatnost.

   

  Prevoz robe od tačke A do tačke B i mnogo više od toga

  Transport robe na teritoriji Srbije i BiH korišćenjem punih kamiona ili zbirnog transporta redovnim linijama prestaje da bude noćna mora uz usluge DEUS PORT. 

  Sopstveni vozni park zajedno sa velikim brojem partnerskih vozarskih firmi omogućava nam da Vam obezbedimo rešenja koja će na najoptimalniji način odgovoriti potrebama za transportom robe na lokalnom tržištu. Bez obzira da li se radi o jednokratnim, povremenim ili poslovima ugovorne distribucije od DEUS PORT uvek možete očekivati:

   

  BRZINU - PRECIZNOST - EFIKASNOST

   

  Najveću dodatu vrednost zajedno možemo kreirati integracijom usluga transporta u sistem  zajedno sa uslugama skladištenja i carinskog zastupanja. DEUS PORT na ovaj način postaje Vaš 3PL partner (third party logistics) koji na sebe preuzima sve logističke procese ostavljajući Vam prostor da se fokusrite na svoju osnovnu delatnost.

   

  Skladištenje: Jednostavnije sa DEUS PORT-om

  Vi imate robu, mi imamo skladišne kapacitete. Bez obzira na kojim lokacijama u Srbiji ili BiH funkcioniše Vaš biznis DEUS PORT ima preko 20.000 m2 visokokvalitetnog skladišnog prostora na raspolaganju. Fleksibilna rešenja od kratkoročnog privremenog smeštaja robe do potpunog autsorsinga skladišne logistike možemo ponuditi model koji najviše odgovara Vašim potrebama.

  Temeljnom analizom Vaših poslovnih procesa, naš tim za Vas kreira rešenja koja će vam pomoći da uštedite vreme i novac i fokusirate se na svoju osnovnu delatnost.

  Vaše skladišne operacije u modernim logističkim kapacitetima DEUS PORT su onolikog obima koliki je zahtev Vašeg posla. Smanjite fiksne troškove i eliminišite neproduktivna prazna stanja, jer Vi plaćate samo onu površinu koju stvarno koristite. Pošto se Vaši skladišni kapaciteti  mogu klasifikovati u pravo vreme, prevazilazite sezonska kolebanja elegantno i ekonomično. 

   

  DEUS PORT preuzima za Vas i kompletnu logistiku u čitavom skladištu. To podrazumeva narudžbine, vođenje skladišta i skladištenje, obradu narudžbina sa komisioniranjem, pakovanje i otpremu robe. Našim brzim i racionalnim logističkim tokovima možete smanjiti zalihe na skladištu i tako poboljšati svoju likvidnost i to sve uz punu kontrolu. Korišćenjem naših IT-sistema Vi ste u svako doba gospodar skladišta i distribucije.Zahvaljujući tome, možete da se koncentrišete na svoj glavni posao. 

   

  Korak više - usluge dodate vrednosti u skladištu

  Etikete, kontrola robe, pakovanje: postoji niz elemenata koji čine skladišnu logistiku pored klasičnog prijema i izdavanja robe.Tražite li pouzdanog partnera koji može pružiti usluge dodate vrednosti u skladištu? DEUSPORT je tu da odgovori Vašim zahtevima.

   

  Primeri usluga dodate vrednosti:

  ·        Piking

  ·        Pakovanje

  ·        Formiranje multipaka

  ·        Price tags / Etiketiranje/ Barkodiranje

  ·        Kontrola kvaliteta

  ·        Upravljanje reklamacijama

  ·        Recikliranje

   

   

   

  DEUS PORT D.O.O.
   

  Stražilovska 7, Dobanovci

  tel: 011/ 304 11 00

  email: office@deus-port.com

  web: www.deus-port.com