Dunav Export-Import

 •  

   

   

   

   

   

   

   

   O NAMA

  Firma Dunav Export-Import d.o.o. osnovana je 1989. godine kao privatno preduzeće sa jednim vlasnikom. Kao generalni zastupnik inostranih firmi JUNGHEINRICH, NEDCON i PROMAN za teritorije Srbije i Crne Gore, u okviru svoje delatnosti firma Dunav Export-Import vrši uvoz, prodaju opreme i rezervnih delova kao i servisiranje novih i polovnih viljuškara poznatog Nemačkog proizvođača JUNGHEINRICH, projektovanje skladišta, uvoz i montažu regalnih sistema Holandske firme NEDCON i Češke firme PROMAN.

  Firma Dunav Export-Import d.o.o. nalazi se u Novim Banovcima gde u sopstvenom vlasništvu raspolaže modernim kancelarijskim i skladišnim prostorom.

  Posedujemo moderan i dobro opremljen stacionarni i mobilni servis, sa obučenim servisnim osobljem spremnim da u svakom trenutku odgovori zahtevu korisnika opreme naših ino-principala. Iskustvo i predanost radu na održavanju opreme, stalna edukacija u inostranstvu i praćenje trendova, uz kvalitetno opremljen servisni centar i magacin rezervnih delova, daju dodatnu sigurnost svim našim korisnicima.

   

  Usluge – Podrška

  Firma Dunav Export-Import svojim klijenitma nudi različite vrste usluga u okviru svog prodajnog programa :

  savetovanje o nabavci opreme;

  izrada idejnih rešenja;

  izrada projektne dokumentacije;

  servisna služba;

  prodaja rezervnih delova;

  najam viljuškara;

  prodaja polovnih viljuškara;

  kompletna reparacija viljuškara.

   

   

  Dunav Export - Import d.o.o.

  Zemunska 48, 

  22304 Novi Banovci

  tel:022/ 342 950

  fax:022/ 343 060

  email:office@dunav-ei.rs

  web:www.dunav-ei.rs