LTC Stanković

 • Preduzeće "LTC Stanković" se bavi prevozom i vangabaritnim prevozom robe u domaćem i međunarodnom saobraćaju, sopstvenim i vozilima drugih prevoznika - domaćih i ino partnera, kompletnom logistikom vezanom za domaći i međunarodni transport, kao i konsaltingom iz oblasti međunarodnog saobraćaja i obezbeđivanja dozvola i sve druge neophodne dokumentacije za obavljanje istog. Višegodišnje iskustvo visoko obrazovani stručni kadar garantuju kvalitet i sigurnost svakog nama poverenog posla.

   

  LOGISTIKA - Nudimo kompletno rešenje za kretanje Vaše robe od vrata do vrata bilo gde u svetu. Zbirni transport robe iz svih glavnih evropskih zemalja. Usluge skladištenja carinske i necarinske robe.

   

  TRANSPORT - Prevoz svih vrsti pošiljki i tereta širom Evrope i Azije našim i vozilima naših partnera. Planiramo najoptimalniju relaciju i savetujemo Vas u izboru prevoznog sredstva. Garantovana sigurnost, brzina, pouzdanost i efikasnost svih vidova transporta adekvatnim sredstvima. Kao značajan deo transportne usluge izdvajamo - VANGABARITNI TRANSPORT.

   

   

   

  KONSALTING - Budite i Vi jedan od mnogih, koji su nam ukazali poverenje. Za više desetina transportnih preduzeća radimo konsalting iz oblasti međunarodnog prevoza i obezbeđujemo dozvole za obavljanje istih.

   

  LTC Stanković d.o.o.

  Kumodraška 182

  11000 Beograd

  tel: 011/ 309 82 90

  tel: 011/ 309 82 91

  fax: 011/ 309 82 73

  email: admin@ltc.rs

  web: www.ltc.rs