Rešenja za trgovinu i distribuciju

 • LOGIT je kompanija koja klijentima u oblasti trgovine i distribucije pruža poslovna rešenja putem vodećih svetskih softverskih proizvoda koja upravljaju kretanjem robe od dobavljača do krajnjeg kupca. Osnovana je od strane eksperata sa dugogodišnjim iskustvom iz domena informacionih tehnologija i njihove primene u modernoj logistici i trgovini, i partner je kompanije Symphony Technology Group za njihova svetski priznata rešenja G.O.L.D. Central/Shop, G.O.L.D. Stock (WMS) i Apollo sa kojima se pruža stalna podrška procesima u lancu snabdevanja, upravljanju skladišnim poslovanjem i Category Managemet-u.

   
  Fokus je na omogućavanju iskorišćenja modernih tehnologija u logistici i trgovini, i povećanju profitabilnosti i efikasnosti, uz bolje razumevanje klijenata i njihovih potreba.
   
  Rešenja Symphony EYC koristi više od 1200 klijenata u preko 70 zemalja sveta, uključujući 15 od 30 najvećih trgovačkih lanaca i 25 od 50 najvećih proizvođača robe široke potrošnje.

   

   

  G.O.L.D. Stock je WMS (Warehouse Management System) rešenje, odnosno sistem za upravljanje skladištem koji poptuno optimizuje sve operacije skladištenja robe, pružajući uvid u stanje od naručivanja do otpreme, u realnom vremenu.
   
  G.O.L.D. Stock omogućava:
  • Smanjenje grešaka u procesima upravljanja skladištem do 80%
  • Do 40% smanjenje troškova
  • 35% veće efikasnosti
  • Dodatne vrednosti kao što su 3PL, prepakivanje, cross- docking, real time analize i izveštaji ...
   
  Jednostavna integracija sa sistemom iznad (ERP) i side sistemima (PLC, TMS) obezbeđuje usklađenost svih poslovnih informacija i kao rezultat se dobija efikasnije praćenje tokova robe, smanjenje troškova transporta, optimizacija nivoa zaliha i još mnogo toga.
   
  Rešenje G.O.L.D. Stock koriste svetski trgovinski lanci , distributerske i logističke kompanije ali i najveće kompanije u Srbiji i regionu.
   
  Logit kao lokalni partner se bavi implementacijom, razvojem i podrškom rešenja po najboljoj svetskoj metodologiji uz mogućnost lokalnog prilagođavanja pri čemu poseduje snažne kompetencije za navedena softverska rešenja.

   

  LOGIT d.o.o.
   
  Milutina Milankovića 25b,
  11070 Novi Beograd
  tel: 011/ 711 22 87