Uniplast Živanović

 • Osnovna delatnost preduzeća „Uniplast Živanović“ je projektovanje i izrada nadogradnji za dostavljanje i prevoz tereta, kao i termoizolacija tovarnog prostora kombi vozila. Radimo na svim tipovima šasija i dostavnih vozila, a posebno se ističemo po proizvodnji specijalnih nadogradnji: za prevoz stoke, pokretnih prodavnica, laboratorija...

   

   

  Preduzeće „Uniplast Živanović“ je savremena firma sa oko 6 000 m² pokrivenog parking prostora. Posedujemo i preko 20 000 m² radne površine, koja je neophodna za našu osnovnu delatnost, gde se odvija proizvodnja kamionskih nadogradnji i raznih prikolica. Poslovnu priču objedinjujemo u saradnji sa kooperantskim firmama koje se nalaze u našoj neposrednoj blizini.

   

  U poslovanju i proizvodnji primenjujemo najviše standarde i koristimo najsavremeniju opremu kako bi klijentima bili obezbeđeni najbolji kvalitet i kompletna usluga. Bez obzira na obim posla, u svakom trenutku se prati do koje faze je stigao svaki pojedinačan projekat, kako bi se zadržala kontrola i ispoštovali rokovi. Osim toga, time je omogućeno i pružanje preciznih informacija samim klijentima.

   

  Neki od tipova nadogradnji koje proizvodimo su:

    Sandučari za prevoz raznog tereta, u kategoriji laki, srednji, teški i specijalni, neto nosivosti od 1t do 15t i više tona, bruto 3,5 – 26t.

    Hladnjače, tj. termoizolovane komore su podeljene prema nivou termoizolacije na osnovu međunarodnog ATP standarda;

  Klasa A : od +12°C do 0°C

  Klasa B : od +12°C do -10°C

  Klasa C : od +12°C do -20°C ,

  Klase D, E i F, kao i komore namenjene grejanju robe u transportu ( CNA, CRA i CRB ).

    Kombi vozila: dve osnovne vrste izolacije, termoizolovana unutrašnjost i suvoizolovana unutrašnjost tovarnog dela

    Vozila za prevoz pića, Al-u box nadogradnje, nadgradnje za prevoz rinfuzne robe, autonavozi, prikolice do 3 500 kg bruto mase,

    Nadogradnje za prevoz stoke u više nivoa,

    Sve ostale vrste specijalnih nadogradnji na zahtev kupca,

    Ostale specijalne nadogradnje, kao gotovi i poluproizvodi u KIT formi 

   

  Radimo u skladu sa standardima ISO 9001:2008 i ISO TS 16949:2009, takođe bih istakla da smo pored pomenutih standarda uveli i HACCP, ISO 14001:2005, a od skoro smo uveli i HALAL certifikat.

   

  Uniplast Živanović d.o.o.

  Telefon: 015/ 380 905

  Telefon: 015/ 380 997

  Fax: 015/ 380 905

  Jelenča, Maršala Tita 84, Šabac

  email: office@uniplastzivanovic.com

  web: www.uniplastzivanovic.com