O NAMA

Internet portal www.logistikausrbiji.rs je prvi portal u nizu firme “OGLOGIS”, specijalizovane za pružanje konsalting usluga u oblasti logistike, špedicije, transporta, skladištenja, ambalaže i pakovanja i propratnih delatnosti na teritoriji Srbije.

Portal www.logistikausrbiji.rs je specijalizovan za pružanje efikasnog oglašavanja u svim oblastima vezanim za logistiku, špediciju, transport, skladištenje i ambalažu i pakovanje, sa ciljem uspešnog povezivanja pružalaca usluga, proizvođača i trgovaca proizvoda i krajnjeg korisnika usluga odnosno kupca proizvoda. U isto vreme, portal ima svrhu pružanja stručnog savetovanja, obrazovanja i profesionalnog informisanja iz oblasti logistike u Srbiji za sve naše korisinke/posetioce.

Portal www.logistikausrbiji.rs ima za cilj unapređenje i razvoj logistike u Srbiji, uspešno pronalaženje poslovnih partnera iz oblasti logistike, špedicije, transporta, skladištenja i ambalaže i pakovanja. Svim svojim korisnicima/posetiocima ovaj portal omogućava efikasnost u donošenju odluke o sklapanju poslovnog parnerstva, kroz kreiranje mogućnosti upoređivanja širokog spektra ponude usluga i proizvoda u oblasti logistike. U isto vreme, portal pomaže pružaocima usluga i proizvođačima i trgovcima proizvoda u pospešivanju poslovanja, kroz korišćenje interneta radi bržeg i efikasnijeg povezivanja sa potencijalnim korisnicima usluga i kupaca proizvoda.

VIZIJA

Postati najznačajniji internet portal u posredovanju i konsaltingu iz oblasti logistike u Srbiji i celoj regiji. Stalnim ulaganjem u razvoj poslovanja podići ćemo standarde internet promocije iz oblasti logistike, samim tim kreirati jedinstveno mesto za najefikasniju razmenu ponude i potražnje usluga i proizvoda u Srbiji. Našim posetiocima omogućujemo najefikasniji način pronalaženja najpovoljnijih ponuda u logistici, sa ciljem podizanja nivoa uspešnosti i efikasnosti u njihovim delatnostima.

MISIJA

Omogućiti našim korisnicima/posetiocima da kroz model internet oglašavanja povećaju prihode, a smanje troškove. Osigurati našim partnerima veću izloženost njihovoj ciljnoj grupi i time doprineti poboljšanju njihove trenutne i buduće poslovne strategije. Stalnim ulaganjem u razvoj našeg portala osigurati trajno i kvalitetno povezivanje naših klijenata i partnera.