PRVI PUT STE OVDE

Dobrodošli,

Nalazite se na Logističkom portalu - www.logistikausrbiji.rs, koji olakšava i ubrzava pronalaženje logističkih: kompanija, usluga i proizvoda u Srbiji.

Portal omogućava kompanijama iz oblasti logistike, da predstave: sebe, svoje usluge i proizvode, a kompanijama i pojedincima koji traže logističke: kompanije, usluge i proizvode da ih ovde pronađu.

• Ukoliko želite da predstavite Vašu firmu, usluge i proizvode, kliknite na link - marketing ili nam se obratite za više informacija na marketing@logistikausrbiji.rs

• Ukoliko tražite određenu logističku kompaniju, uslugu ili proizvod to možete uraditi preko kategorija i podkategorija ili zadati traženi pojam u pretraživanje oglasa.

OPCIJA - "Dodaj u moj izbor"

Ukoliko na portalu ponađete jednu ili više firmi za traženu logističku uslugu ili proizvod, možete štiklirati polje "Dodaj u moj izbor". Klikom na link "Moj izbor" u vrhu strane, otvori će Vam se na stranici samo kompanije koje ste odabrali. Vaš izbor kompanija možete prebaciti u pdf format ili odabranim kompanijama možete uputiti email (zajednički - iste sadržine email dobijaju sve odabrane kompanije) sa zahtevom za ponudu, pitanje, ....

Želimo Vam uspešno predstavljanje, odnosno uspešnu potragu!