"InTeSe" oprema distributivni centar kompanije "Delhaize" u Staroj Pazovi

 

 
 
 
 
 
 
 
Pozicioniranje na tržištu jugoistočne Evrope danas predstavlja verovatno jedan od najvećih poslovnih izazova. Poslovanje u Srbiji, ali i u zemljama u regionu, zahteva mnogo više veština i snalažljivosti od poslovanja na drugim teritorijama na kojima politika poslovanja nije toliko raznolika, niti toliko nepredvidiva. Međutim, i pored takvih uslova, neke kompanije beleže veliki porast bruto prihoda iz godine u godinu. Prisustvo velikih kompanija je dokaz da tržište jugoistočne Evrope poseduje veliki potencijal, što potvrđuje i globalno istraživanje konsultantske kompanije A. T. Kearney, čiji rezultati nedvosmisleno pokazuju da usmeravanje investicija globalnih trgovačkih lanaca na zemlje u razvoju treba shvatiti kao neminovnost. Upravo te velike kompanije i globalni trgovački lanci otvaraju mogućnosti manjim kompanijama i distributerima da ugovore zavidne poslove na tenderima. Ujedno je to prilika za manje kompanije da se dokažu onim što zaista vredi - a to je kvalitet usluge. Jedna od takvih mladih kompanija koja se istakla svojim poslovanjem svakako je kompanija InTeSe GmbH & Co. KG, koja je nedavno ostvarila saradnju sa kompanijom Delhaize iz čijeg saopštenja saznajemo:

 

"Kompanija InTeSe GmbH & Co. KG započela je isporuku i montažu paletno regalnog skladišta za distributivni centar koji kompanija Delhaize Serbia gradi u industrijskoj zoni Stare Pazove. Kompleks hala A se sastoji iz tri celine. U delu A1 kapaciteta 17.720 paletnih mesta montaža je završena, dok je u delu A2 kapaciteta 22.320 paletnih mesta montaža u toku. Kompleks A će biti u funkciji od 28. jula 2014. godine, kada se završava i poslednja celina A3 koja ima kapacitet od 26.562 paletnih mesta. Ukupan kapacitet kompleksa A je 66.604 paletna mesta. Do kraja godine planiran je završetak i paletno-regalnog skladišta u hladnom delu za kompleks zgrada B sa ukupnim kapacitetom od 13.822 paletna mesta."

 

 

Brojevi koji se ovde spominju govore više od reči, i najbolja su promocija kompaniji InTeSe. U protekle dve i po godine njenog poslovanja, ova mlada kompanija je sebe pozicionirala na tržištu skladišne opreme, držeći sad već više od trećine tržišta pomenute opreme. Poverenje su im ukazale mnoge kompanije, dok je spisak kompanija na čijim tenderima se ovaj mali ali vrlo fleksibilan tim bori sa konkurencijom, isto toliko impresivan. 
 
InTeSe GmbH&Co. KG u Srbiji
Radnička 28
21000 Novi Sad
Telefon: 021/ 494 478
 
Telefon: 064/ 235 48 88 - Ratko Bukovčić
Telefon: 066/ 323 066 - Borislav Blanuša