Dachser nastavlja uspešnu saradnju sa TimoCom-om

 


 

 

 

Zajedničke aktivnosti se isplate

Uslužno preduzeće iz oblasti logistike Dachser GmbH & Co. KG i TimoCom Soft- und Hardware GmbH, ponuđač vodeće evropske berze tovara i tovarnog prostora TC Truck&Cargo®, odlučili su da nastave sa saradnjom. Time je korišćenje onlajn platforme za tendere TC eBid® produženo za još dve godine. Saradnja na berzi tovara i tovarnog prostora TC Truck&Cargo® takođe se redovno nastavlja.

Dachser GmbH & Co. KG, preduzeće osnovano 1930. godine, je moćna panevropska mreža sa 163 sopstvenih lokacija i 3 822 dnevnih linija, što preduzeće iz Kemptenera svrstava u vodeća evropska uslužna preduzeća iz oblasti logistike. Zastupljeni su European Logistics, Air & Sea Logistics kao i Food Logistics. U okvirima poslovnih aktivnosti odgovorni iz kompanije Dachser žele da nastave saradnju sa TimoCom-om. Tako je korišćenje onlajn platforme za tendere u oblasti transporta TC eBid® produženo do 2013. godine.

TimoCom proizvodi obezbeđuju veću efikasnost i ekonomičnost

Zajedničke aktivnosti koriste i preduzećima iz oblasti transporta, ali i logistici kompanije Dachser.  Na primer, preko TC eBid® pronalaze brzo i bezbedno nove i potencijalne poslovne partnere iz čitave Evrope. Između ostalog, onlajn transportni imenik TC Profile® omogućava pristup 30 000 aktivnih uslužnih preduzeća iz oblasti transporta i logistike iz čitave Evrope.

Dugogodišnje partnerstvo

Dachser je klijent TimoCom-a još od osnivanja berze tovara i tovarnog prostora. Dachser koristi TC eBid® na brojnim lokacijama u Evropi. Glavni predstavnik Marcel Frings se raduje što je „Big Player“ TimoCom-u opet poklonio poverenje: „Želimo da i dalje razvijamo ovu saradnju, kako bismo mogli da maksimalno iskoristimo mogućnosti. Saradnja sa kompanijom Dachser je baš onakva kakva treba da bude, Win-Win situacija za oba preduzeća.“

Više informacija o kompanijama TimoCom i Dachser naći ćete na www.timocom.de