Kuehne + Nagel Srbija

 
Kuehne + Nagel je pokrenuo web stranicu na srpskom jeziku
 
Kuehne + Nagel je pokrenuo web stranicu na srpskom jeziku www.kuehne-nagel.rs.
Novi vizuelni identitet i intuitivna navigacija omogućuje korisnicima jednostavan pristup informacijama vezanih uz portfolio usluga i novosti iz Kuehne + Nagel Srbija. Preko internet stranice omogućen je direktan pristup alatu za praćenje i lociranje pošiljaka - KN Loginu.
 
Logistika je veoma dinamična industrija u kojoj informacije kruže kroz sve krajeve sveta iz minuta u minut, 24 sata i 365 dana u godini. Iz tih razloga, Internet je važna komunikaciona platforma koja ima veoma značajnu ulogu za korisnike logističkih usluga. Internet stranice prilagodjene zemlji u kojoj kompanija posluje omogućuju kvalitetniju komunikaciju sa klijentima i partnerima u Srbiji pa predstavljaju snažnu podršku u pozicioniranju brenda i usluga.
 
"Kuehne + Nagel je u regionu Istočne Evrope krajem 2013. započeo s projektom lokalizacije Internet stranica za 21 državu u kojima se govori 18 različitih jezika. Cilj je završiti projekat do sredine 2015. godine što će biti značajan iskorak u poboljšanju
kvaliteta i dostupnosti informacija za naše klijente", izjavio je Saša Radosavljević, direktor Kuehne + Nagela u Srbiji.
 
O Kuehne+Nagel-u
Sa oko 63.000 zaposlenih na 1000 lokacija u preko 100 zemalja, Kuehne+ Nagel grupa je jedna od vodećih svetskih logističkih kompanija. Jaka tržišna pozicija je zasnovana na pomorskom, avio, drumskom transportu i ugovornoj logistici sa jasnim fokusom na segmente dodate vrednosti, kao što su integralna logistička rešenja bazirana na IT tehnologijama.
 

Više informacija na: www.kuehne-nagel.rs