Milšped dobio godišnju nagradu Privredne komore Beograda

 

Kompanija Milšped dobila je godišnju nagradu Privredne komore Beograda „Beogradski pobednik“ za izuzetne poslovne rezultate ostvarene u 2009. godini.

 

Nagradu je na sinoćnoj svečanosti u beogradskom „Sava centru“ primio g-din Duško Radović, zamenik generalnog direktora Milšpeda. “Ovo je za nas veliko priznanje koje ćemo nastojati da opravdamo još boljim rezultatima. U svoje, i ime sedamsto zaposlenih u kompaniji Milšped, zahvaljujem se Privrednoj komori Beograda koja je prepoznala i vrednovala naš rad” rekao je g-din Radović.

 

Ceremoniji su prisustvovali, pored mnogobrojnih domaćih i stranih privrednika, i predstavnici Vlade Srbije, grada Beograda i diplomatskog kora. Nagradu „Beogradski pobednik“ Privredna komora Beograda dodeljuje već 35 godina i do sada je to ugledno priznanje dobilo 140 kompanija koje su svojim poslovanjem obeležile privredu Beograda. Domaćini svečanosti sinoć su naglasili da su prošlogodišnji uspesi u privredi posebno vredni jer su ostvareni u vremenu svetske ekonomske krize.