P.S.“Telefonija“ a.d. potpisala ugovor sa kompanijom Rhea Express

P.S. “Telefonija“ a.d. potpisala je regionalni Ugovor sa kompanijom Rhea Express  za isporuku softverskog rešenja INGEPOST.
Telefonija je uspela da kompletno razvijeno modularno rešenje koje je dokazano  na domaćem tržištu plasira i u druge zemlje, izjavio je Direktor sektora za E-poslovanje Nebojša Simović.
Kompanija Rhea Express je regionalni licencirani partner FEDEX-a u zemljama regiona i pokriva tržišta Hrvatske, Slovenije, BIH i Crne Gore. Domaće softversko rešenje Ingepost razvijeno je u potpunosti od strane naših sw inženjera, koji već godinama rade u ovoj oblasti. Platforma koja  podržava  modul Call centra, prijema i predaje pošiljki, track&trace, warehouse managment-a i sortiranja pošiljki biće dodatno proširena i novim modulima u vezi sa Integracijom sa nacionalnim FEDEX sistemom za praćenje pošiljki, integraciju sa postojećim GPS sistemom, kao modulima za carinu i špediciju. Zahtevi kompanije Rhea Express su veoma kompleksni i zahtevaju puno izmena, kao i višejezičnu podršku sistema, ali sa druge strane otvara se siguran put ka implementaciji Ingepost rešenja i kod ostalih licenciranih FEDEX partnera u svetu.