Poznato ime, potpuno novi sadržaj

 


 
 
 
TimoCom proširuje TC eMap® sa funkcijom lociranja
TimoCom Soft- und Hardware GmbH nastavlja da dodaje. Krajem prošle godine je ponuđač vodeće evropske berze tovara i tovarnog prostora TC Truck&Cargo® doveo od samog početka postojanja najveću evropsku berzu skladišta na tržište. U Junu ove godine TimoCom će objaviti sledeću inovaciju. Preduzeće je preradilo u potpunosti integrisan modul za proračun ruta TC eMap® i proširio sa funkcijom lociranja.
 
Ovaj naočigled mali dodatak se pri boljem posmatranju pokazuje kao prava senzacija! Po prvi put će u TC eMap®-u biti prikazani podaci različitih, uglavnom ne kompatabilnih telematičkih sistema na neutralnoj platformi. Tako klijenti TimoCom-a mogu da prate njihova, ali i tuđa vozila. Gde ste ranije morali da klikćete iz jednog portala ili aplikacije u drugu, sada su najvažniji evropski ponuđači telematike uredno prikazani u jednoj aplikaciji. I naporno telefoniranje koje uzgred troši i mnogo vremena sada pripada prošlosti.
Kompletno rešenje za transportnu branšu

Sa novom TC eMap® TimoCom postaje u potpunosti "sve za jedno"-ponuđač. Preduzeće iz Diseldorfa pokriva sa svojim 3 onlajn platformama za tržište trenutne trgovine, tržište ugovora i prostore za skladištenje svih vrsta, sve potrebe za mogućnosti dodeljivanja za transportnu branšu. I novi TC eMap® je vrlo efikasan. Tako se pored rešenja za lociranje brišu i troškovi za kalkulaciju troškova i planiranja ruta. Ovaj ukupni paket jasno stavlja do znanja: Ko želi da bude efikasan, da štedi vreme i troškove u branši prevoza i logistike, ne treba mu ništa drugo osim TimoCom-a.
 
 Više informacija možete pronaći na www.timocom.rs.