Stručni skup – standard SRPS EN 15635

 

Stručni skup – standard SRPS EN 15635 o primeni i održavanju skladišne opreme

Povodom ulaska kompanije InTeSe GmbH & Co. KG na tržište Srbije, Crne Gore i Hrvatske, pozivamo Vas na predstavljanja naše kompanije u Republici Srbiji.

 

Kompanija InTeSe GmbH & Co. KG iz Nemačke iza sebe ima 16 godina iskustva u planiranju, prodaji i montaži skladišne opreme. Opremanje skladišta u svim sferama privrede je važan i kompleksan segment. Savremeni skladišni sistemi su jedan od osnova ekonomičnosti trgovinskih i proizvodnih kompanija. Kompanija InTeSe GmbH & Co. KG polaže na sigurnosti i bezbednosti ovih sistema, prati standarde EU, te shodno Zakonu o bezbednosti i zdravlju na radu Republike Srbije poseduje evropski priznatu licencu za inspekciju regala i regalnih skladišta.

 

U saradnji sa Srpskom Logističkom Asocijacijom (SLA) i Prof. dr Milosavom Georgijevićem organizuje Stručni skup na kojem će se predstaviti vodeći standard za skladišnu tehniku SRPS EN 15635. Tim povodom, čelnici kompanije META GmbH & Co. KG iz Nemačke jedne od vodećih kompanija u proizvodnji skladišne tehnike u Nemačkoj će prisustvovati istom.

 

Kompanija InTeSe GmbH & Co. KG iz Nemačke i Srpska logistička asocijacija (SLA) vas pozivaju da prisustvujete Stručnom skupu predstavljanja standarda SRPS EN 15635 o primeni i održavanju skladišne opreme.

 

23. maja 2012. u 12 časova

Hotel Tulip Inn Putnik, Palmira Toljatija 9, Novi Beograd

 

Cilj Stručnog skupa je da se Vi i Vaš tim upoznate sa zakonskim obavezama iz oblasti standardizacije za bezbednost skladišne opreme, kao i da se upoznate sa iskustvima i problematikom primene ovog standarda. Standard SRPS EN 15635 obavezuje sve one koji imaju skladišta, da sa voljom dobrih privrednika postupaju po njemu u cilju bezbednosti i održavanja skladišnih sistema.

 

Želeli bi smo da Vi i Vaš tim ovaj Skup prepoznate kao kontinuirani proces sticanja kompetencija za uspešno obavljanje poslova u skladu sa zakonskim regulativama, međunarodnim dostignućima i etičkim principima. Primenom ovog standarda dobija se na očuvanju opreme skladišnih sistema, smanjenju troškova nastalih od nepravilnog korišćenja i zaštite svih pretpostavljenih od potencijalnih povreda u skladišnim prostorima. Standard SRPS EN 15635 će do kraja ove godine doći na upotrebu u Republici Srbiji, a u Evropskoj Uniji se uveliko primenjuje.

 

Učesnici skupa:

1.      Fakultet tehničkih nauka Novi Sad Prof. dr Milosav Georgijević

2.      Kompanija InTeSe GmbH & Co. KG g. Joso Bijelić

3.      Kompanija Meta GmbH & Co. KG g. Elvis Sabljaković

4.      Srpska Logistička Asocijacija (SLA) g. Bane Petronijević

 

Sponzori Stručnog skupa su InTeSe GmbH & Co. KG i META GmbH & Co. KG.

 

Nakon Stručnog skupa, prisutne očekuje koktel. Prisustvo na Stručnom skupu je BESPLATNO.

Broj mesta je ograničen.

 

Kontakt:

Ratko Bukovčić bukovcic@intese-gmbh.com

Borislav Blanuša blanusa@intese-gmbh.com