TimoCom - Špedicija Van der Wal Tiel BV

 

 

 

 

 

 

TimoCom prostire crveni tepih za prve „Narandžaste“ klijente

Špedicija Van der Wal Tiel BV već više od 14 godina koristi berzu tereta.

 

Biti prvi ne isplati se samo u sportu - u to se uverio i  Dick Bergacker, rukovodilac holandske špedicije Van der Wal Tiel BV. Kao prvog klijenta iz Holandije, TimoCom, ponuđač berze tereta, pozvao ga je kod sebe u Diseldorf. Želeli smo da jednostavno kažemo „Hvala“ na tolikom ukazanom poverenju. 

 

Kada se Dick Bergacker 1997. godine odlučio za TimoCom-ovu berzu tereta, nije ni slutio da će biti naš prvi klijent iz Holandije. Još manje da će ovo IT preduzeće njemu i njegovoj supruzi pokloniti živopisan vikend u prestonici Severne Rajne Vestfalije.

Još od 1974. špedicija Van der Wal Tiel BV je posebno aktivna u istočnoj i zapadnoj Evropi i koristi gotovo svakodnevno vodeću na tržištu berzu tovara i tovarnog prostora TC Truck&Cargo®U proseku se 543 tovara mesečno objavi na berzi iz sedišta u Tielu i filijale u Poljskoj.. Može se pouzdano reći da se radi o zadovoljnom klijentu, koji sada može da stekne potpunu sliku o svom poslovnom partneru.

 

Brojni zaposleni u narandžastim majicama su se okupili na blistavom suncu da dočekaju svog gosta sa zastavicama i balonima. Tokom male ceremonije Dick Bergacker je dobio nagradu „Prvi klijent iz Holandije“. Naravno, pre nego što smo otišli na ručak u restoran, nismo mogli da propustimo kraći obilazak kompanije. Ostatak dana po programu je posvećen razgledanju sa gospođom Smahan Dahmani-Cicek, koja je zaposlena u TimoCom-u kao Country Manager. Vrhunac je bila večera u preko 170 metara visokom diseldorfskom televizijskom tornju (Rheinturm) kao i kasnija poseta starom gradu.

 

Dick Bergacker kaže o svom boravku: „Ovaj vikend je bio lepa prilika da uživo upoznam TimoCom. Oni su jedan dobar tim sa kojim uvek rado i sa poverenjem sarađujemo.“ Pohvala koju predstavnik preduzeća Marcel Frings rado prihvata:„Kompanija van der Wal je primer iz udžbenika za odanost klijenta. Zadali smo sebi zadatak da ćemo ispuniti očekivanja svakog od naših korisnika kojih ima više od 85 000. Zato sa jednakom pažnjom slušamo i želje i kritike. Preko društvenih mreža na Internetu u stalnom smo kontaktu sa našim korisnicima.“

 

Najbolje fotografije kao i zabavni video klip sa intervjuom i utiscima o poseti nalaze se na adresi www.youtube.com/user/TimoCom ili www.facebook.com/timocom.de 

 

Više informacija naći ćete na adresi www.timocom.rs ili www.vanderwaltiel.nl.