TimoCom pokreće sopstvenu Facebook stranicu

  

IT preduzeće traži nove prijatelje
Došao je i taj trenutak: Facebook stranica kompanije TimoCom Soft– und Hardware GmbH je online.
Novi profil Vas poziva da učestvujete i mami nagradnim igrama. Ko želi da sedi u prvom redu, mora jednostavno da pritisne dugme „Sviđa mi se“.


Društvene mreže su postale sastavni deo svakodnevnog digitalnog života. Za TimoCom kao pružaoca usluga u oblasti IT-a i više od toga. Sa poslovnim partnerima iz branše transporta ponuđač
berze tereta TC TruckCargo® i platforme za tendere TC eBid® je već duže vreme povezan putem poslovne mreže XING - preko koje je i regrutovao jedan broj svojih radnika. Preko Facebook-a TimoCom pre svega želi da se približi svojim klijentima. Platforma nudi idealnu mogućnost za spajanje poslovnog i ličnog aspekta i za uspostavljanje opuštenijeg dijaloga. „Želimo da komuniciramo sa klijentima direktno i bez filtriranja“, objašnjava Verica Bursać iz odeljenja Marketing.

Pored vesti iz prve ruke, ne treba zanemariti i faktor zabave: „Na ovoj stranici se gleda, razgovara, smeje i pobeđuje. Uvek će biti novih postova ili npr. slika sa poslednjeg sajma, aktuelnih video snimaka i odličnih nagradnih igara, na kojima se mogu osvojiti zaista vredne nagrade. Ljudi treba da postanu deo Facebook sveta TimoCom-a.“

TimoCom je željno očekuje razvoj novog Facebook profila i nada se da će podstaći „Traffic“ iz različitih krajeva sveta transporta.

Više informacija naći ćete na adresama www.facebook.com/timocom.rs i www.timocom.rs.