TimoCom - sada se mogu uneti ponude i preko telefona

 

 

 

 

 

Ponuđač berze tereta proširuje svoju uslugu na putu - TimoCom to go

Pošto je servis na putu TimoCom to go uspešno uveden u Evropi, TimoCom Soft- und Hardware GmbH od 1. avgusta 2011. korisnicima svoje berze tovara i tovarnog prostora TC Truck&Cargo® nudi praktično proširenje: Pored telefonskog izveštaja o aktuelnim ponudama za tovar i tovarni prostor mobilnim telefonom, klijenti sada imaju mogućnost da stručno osoblje TimoCom-a ovlaste da na berzu unese ponude vozila.

Mnogim korisnicima berze tereta poznata je sledeća situacija: Potreban vam je odgovarajući teret, nemate vremena, a nemate ni pristup onlajn berzi. Baš u takvim slučajevima pomaže usluga TimoCom to go. Ovde klijenti ne dobijaju samo telefonske informacije o aktuelnim ponudama tovara i tovarnog prostora, već sada mogu brzo uneti ponude vozila u TC Truck&Cargo®. Za ovu uslugu važi isti broj telefonskog servisa kao i do sada: +49 211 88 26 88 26.

Unos ponude na berzu

Na osnovu telefonskog upita klijenta, ponuda se posle razgovora unosi direktno na berzu. Prednost je u tome što se o ponuđenom kapacitetu odmah obaveštavaju svi potencijalni poslovni partneri u programu. Da bi postupak mogao da se pokrene, zaposlenom u TimoCom-u ponuđač treba da obezbedi samo neophodne informacije, kao što su željena relacija i opis kamiona.  Zbog upoređivanja podataka, klijenti moraju uneti svoju adresu e-pošte u transportni imenik preduzeća TC Profile®, ili telefonom saopštiti adresu stručnjaku koji govori njihovim maternjim jezikom. Tada dobijaju poruku sa potvrdom koja sadrži podatke o odgovarajućem nalogu.

 

Bezbedna provera korisnika

Da bi TimoCom klijenti mogli pravilno da koriste ovu uslugu dok su na putu i uz primenu stroge sigurnosne politike, moraju se pridržavati nekoliko pravila: Na početku razgovora moraju se spremiti TimoCom ID (identifikacioni broj) i korisnički identifikacioni broj radi identifikacije korisnika.  Zatim klijenti treba da pozovu broj +49 211 88 26 88 26 sa svog autorizovanog broja mobilnog telefona i pri tom moraju voditi računa o tome da je opcija prikazivanja broja pozivaoca aktivirana i da je broj mobilnog telefona unet u TimoCom transportnom imeniku TC Profile® . Glavni predstavnik Marcel Frings komentariše proširenje usluge: „Unošenjem pounuda vozila na berzu preko našeg stručnog osoblja, mi pomažemo klijentima koji su na putu. Naši zaposleni su dobro obučeni da unesu ponude u ime naših klijenata.  Zahvaljujući detaljnom postupku identifikacije oni pouzdano znaju da se zaista radi o našem proverenom klijentu.  Kao po običaju, TimoCom to go nudimo i na 24 evropska jezika.  Mi smo jedini ponuđač na tržištu koji aktivno rešava problem manjka tovarnog prostora.“

 

www.timocom.rs